Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hirdetés

Email Nyomtat PDF

Évközi 25. vasárnap

2009. szeptember 20.

 

1.  Elkezdődött a hitoktatás, a hittanórák rendjéről mindenki tájékozódhat a faliújságokon és a plébánia honlapján.

2.  Plébániánk szép szokása: a terményoltár feldíszítése és a termények megáldása. Ha szeretnék a kedves testvérek, hogy ez a szokás tovább éljen és megmaradjon, kérjük, hogy október 1-ig a sekrestyébe hozzanak olyan terményeket, melyekkel feldíszíthetjük az oltárt.

3.  Október 3-án lesz a nagymarosi ifjúsági találkozó, amelyre hívjuk plébániánk fiataljait. Részletek a ministráns-faliújságon, és a plébánia  honlapján.

4.  Azoknak a felnőtteknek, akik még nem részesültek a beavató szentségekben (keresztség, elsőáldozás, bérmálás) alapvető hitoktatást indítunk. Várjuk azokat a testvéreket is ezekre a foglalkozásokra, akik hiányosságot éreznek hitükkel kapcsolatban. Jelentkezni az irodában lehet.

5.  A Tarjánvárosi templom búcsúja szeptember 27-én, vasárnap este 18 órakor lesz. A szentmisét Németh László hódmezővásárhelyi plébános mutatja be. Előtte egyórás szentségimádás, melyet a Lumen együttes vezet.

6.  A héten, szeptember 21-én Szent Máté apostol és evangélista, 23-án Szent Pio, 24-én Szent Gellért püspök vértanú ünnepe lesz.