Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2012. július 1. Évközi 13. vasárnap

2012. július 1. Évközi 13. vasárnap

Email Nyomtat PDF

2012. július 1.


Évközi 13. vasárnap


Magyarország katolikus hetilapja, az Új Ember kérte közvetítésünket leendő és jövőbeli olvasói felé. Az Új Ember1945 óta világnézeti és lelkiségi hetilapként igyekszik tájékoztatni a híveket az egyház és a világ eseményeiről, életéről – katolikus szemmel. A gazdasági válság természetesen őket sem került el, ennek ellenére az előfizetők számára kedvezményeket biztosítanak. Egyéb kiadványaikat is ajánljuk (a kéthavonta megjelenő Új Ember Magazin, a havi Adoremus, az Embertárs című lelki - gondozói folyóirat vagy évről évre a katolikus naptárak és könyveik). Ezek a hívek és a papság igényeinek szolgálata mellett a kiadó fennmaradását is segítik.


Főtisztelendő Plébános atyák!


Idén indul Szegeden a Keresztény Roma Szakkollégium a felsőoktatásban tanuló diákok számára. Alapítója a Szeged-Csanádi Egyházmegye, vezetője Mészáros Ferenc (a szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium tanára).Egy kiépülőben levő országos intézményhálózathoz csatlakozunk: „Tavaly ősszel a jezsuita rend Budapesten, a görög katolikus egyház Miskolcon, a református egyház Debrecenben, az evangélikus egyház pedig Nyíregyházán nyitotta meg a maga szakkollégiumát felsőoktatásban tanuló elsősorban cigány hallgatók számára.”Az intézmény most hirdette meg felvételijét. Kérem, ha ismernek olyan fiatalokat, akiket érinthet, továbbítsák a csatolt file-okban található információt!

Csatoltan küldöm Önöknek a Szeged-Csanádi Egyházmegye alapításában újonnan induló Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium felvételi felhívását. A pdf file egy figyelemfelkeltő plakát, a szöveges pedig a felvételihez szükséges részletesebb információkat is tartalmazza. Az intézmény kéri, hogy szíveskedjenek hirdetni ezt az információt!


Köszönettel: Bartucz Katalin


A mai vasárnapon Péter-fillér gyűjtés van, vagyis adományainkkal az Egyház központi költségvetéséhez járulunk hozzá.