Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Újdonságok I. Éjszakai Villamosfutás Szeged

I. Éjszakai Villamosfutás Szeged

Email Nyomtat PDF

I. Éjszakai Villamosfutás Szeged

"Szeretsz futni, és a jótékonykodás sem áll tőled messze? Akkor gyere el a Szegeden először megrendezésre kerülő villamos futásra.
Helyszín: az 1-es villamos vonala

Jelentkezés: április 23-től május 4-ig lehet jelentkezni az ÁOK HÖK irodán(Szeged, Apáthy u. 4.), a Szeged Plázában és korlátozott számban a helyszínen is.

Gyertek el minél többen, és kérek minden meghívottat, hogy lehetőleg az összes szegedi ismerősét hívja meg. Így remélhetőleg nagyon sokan fognak egy jót mozogni. És persze meg ne feledkezzünk a csodás ajándékokról. Számos cég támogatja a rendezvényt, közöttük a Decathlon, a Soós tésztagyár, a Rádió 88 és a Szeged Pláza is. Az első 200 befutó egy a versenyre készített pólóval lesz gazdagabb, de a többieknek is van még esélyük, hiszen minden nevező között további értékes ajándékokat sorsolunk ki. 
Ha ez még mindig nem lenne elég, most a cél is nemes, hiszen az összes befolyt pénz a Szegedi Gyermekklinika javára fordítódik.

Ha tehát megjött a kedved egy kis futáshoz, szereted, ha megajándékoznak, és mindent megtennél a beteg gyerekekért, akkor ott a helyed ezen a futáson! (Szóljatok a családnak is! Description: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif "