Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Újdonságok Izzócsere program

Izzócsere program

Email Nyomtat PDF

Izzócsere program

 

„Ez a Föld, ez ád nekünk otthont, ide születtünk, itt pihenünk meg.
Kell, hogy érezd, hogy óvjad, hogy féltsed, kapaszkodva bele
Az élet minden erejével, a szeretetünk ezernyi gyökerével,
Hogy örömmel töltse el létük a szívünket, az életünket.
Hát kérlek Titeket, Emberek, óvjuk, féltsük, szeressük ezt a Földet!”

Szatmári Delina

 

Világszinten a felhasznált elektromos energia 20%-át világításra fordítjuk. A Philips számításai szerint a világítás energia hatékony megoldásával, akár 40%-os megtakarítás is elérhető, ami a széndioxid-kibocsátást is csökkentené. Azonban a jelenlegi gyakorlati megoldások ettől messze elmaradnak.

Az energiahatékonyság javítása az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy visszaszorítsuk az üvegházhatású gázok kibocsátását és energiafogyasztásunkat kezelhető keretek közé szorítsuk. Ezt sokszor könnyebben mint gondolnánk egy egyszerű fényforrás cserével elérhetjük.  Az energiahatékonyság elősegíti a gazdasági fejlődést, új állások létrejöttét, csökkenti a háztartások és a vállalkozások energiaköltségeit.

A problémát megvizsgálva, arra a megállapításra jutottunk, hogy az energiafelhasználás területén, első helyen az épületek állnak. Igényük a teljes uniós szükséglet 40%-át teszik ki, azonban a fogyasztásukat akár kétharmadára is lehetne csökkenteni.

energiahatékonyság.jpgA Philips adatain már lemérhető, hogy az átállás kétséget kizáróan megkezdődött, a zöld technológiákat képviselő termékek - a kompakt fénycsövek, halogén és LED lámpák - irányába.

A Philips, mint a világ első számú világítástechnikai cége, professzionális nagykereskedelmi partnerén keresztül a világítástechnikai termékek legszélesebb skáláját kínálja a magyar piacon. Az innovatív világítástechnikai megoldások gyorsabb térnyeréséhez a környezettudatos szemléletet erősítő, valamint az energiahatékony termékeket ismertető, széles körű kommunikációra nagy szükség van.

Ebben nyújtunk Mi segítséget az Önök számára. A KEKON KFT. a Philips termékcsoport legnagyobb forgalmát bonyolító disztribútora Magyarországon. Egy épület világításának az egyszerű fényforrás cseréjétől kezdve, az általános és kiemelő világítások tervezésétől, a kivitelezésen, tanácsadáson keresztül az utolsó mozzanatokig részt veszünk abban, hogy az Önök által megálmodott elképzelések megvalósuljanak! Az elkészült munkák garancián túli karbantartási feladatait is vállaljuk, hogy az aggodalom szikráját is töröljük a mindennapokból.

Raktárainkból a fényforrásokat megrendelés alapján szállítjuk az ország bármely pontjára ingyenesen. Az ehhez a szükséges ámde szűkített rendelési nyomtatványunkat,mellékelten találják árainkkal együtt, vagy  elérhetőségeink valamelyikén igényelhető. Amennyiben egyéb a nyomtatványon nem szereplő termék igénye, vagy szakmai kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

 

clip_image001Elérhetőségeink:

Cím: KEKON KFT. 6722 Szeged Gogol u. 13.

Telefonszám: +36 62/491 049      Fax: +36 62/424 285

Kapcsolattartó: Csuka Zoltán

Kapcsolattartó: Csíkos Tamás

Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

 

„A Kekon Kft.-ben egy megbízható szakmailag felkészült céget ismertem meg.  Akik igényeimnek megfelelően, a pontos szállítási- és szerelési határidő betartása mellett, kedvező árakat is biztosítottak a számunkra.”             

 (Kretovics László, a Szegedi Szent Rókus Plébánia Vezetője