Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2011. január 30-án, Évközi 4. vasárnap

2011. január 30-án, Évközi 4. vasárnap

Email Nyomtat PDF

1. A malacnak  füle, farka, orra: gyertek el a disznótorra. A farsangi disznóvágást február 5-én, szombaton tartjuk. 13 órakor ebéd. Belépő díj 14 év felett 1000 Forint.

2. Kárpátalján a régi kolostor épületbéen műszakilag elkészült egy lelkigyakrolatos ház és tövábbképző központ. Most a ház berendezése van folyamatbané ennek a háznak a vezetője Jónás testvér. Segtségt kéréssel fordult hozzánk. Arra gonlt, hogy a különboző ferences intézmények, plébániák, rendházak örökbe fogahatnának egy-egy szobát, s beszállhatnának a berendezésbe. Alsóváros is vállat egyet. Az adoányokat le lehet adni az irodbána, illetve egy a Pieta oltár előtti  perselybe, és febuár 13-ig gyűjtenénk ennek a szobának a berencezésére. a beruházás teljes összege 130000 forint. Nagylewlkű adományaitokra hálás köszönettel számítunk.

 

3. A Lourdesi kilencedet feburár 3-án kezdjük.

4. Ugyanezen a napon és vasárnap is balázsáldásban részesülhetünk.

5. A faliújságra kitettük a Házasság hetének plakátját és szórólapokat is találhatunk a templomban. A nyitó szentmisét Bíró László püspök úr mutatja be a Dómban, szombaton 16 órakor. Érdemes ismerőseinknek, hívőknek és nem hívőknek is ajánlani az érdekes és szép programokat.