Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Évközi 31. vasárnap 2010. október 31.

Évközi 31. vasárnap 2010. október 31.

Email Nyomtat PDF
p { margin-bottom: 0.21cm; }

FELAJÁNLÁSKOR FEL KELL OLVASNI:


A PÜSPÖKI KAR RENDELKEZÉSE SZERINT MA / HOLNAP AZ ISZAPKÁROSULTAK SEÍTSÉGÉRE GYŰJTÜNK ÉS KÖSZÖNJÜK AZ ERRE A CÉLRA EDDIG ADOTT ÖSSZEGEKET IS.

   

 1. Hálásan köszönjük a testvéreknek a múlt vasárnapi adományokat, 66.755.- Ft-ot küldtünk el a missziók javára.

 2. Ferences Esték előadás-sorozat következő előadását november 4-én, csütörtökön 19 órakor a médiákból jól ismert Baritz Sarolta Laura domonkos nővér tartja „Életmód, életszemlélet és környezetvédelem” címmel.

 3. Előre hirdetjük, hogy november 1-én a halottainkért végzett imádság 14 órakor lesz a temetőben.

 4. Már most felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy a novemberi vasárnapokon a 9 órai szentmisét azokért az elhunytakért ajánljuk fel, akiknek a nevét felírják a Szent József oltáron kihelyezett borítékos lapokra, és ezeket a felajánlott adománnyal együtt bedobják az újságos perselybe.

 5. A Piarista Gimnázium november 13-án 15 órai kezdettel nyílt napot tart, szeretettel várják a 6. és 8. osztályos fiúkat szüleikkel együtt. A bővebb tájékoztatást kitettük a faliújságra.

 6. A Szentmihály-telken novemberben 19-én kezdődő jegyes hétvégére lehet jelentkezni a kitett plakáton jelzett információk alapján.

 7. Figyelmeztetjük a testvéreket, hogy ma éjszaka egy órával vissza kell állítani az órákat!

 8. A héten november 1-jén Mindenszentek ünnepe, 2-án Halottak napja, 4-én Borromeo Szent Károly püspök emléknapja, 5-én Szent Imre herceg ünnepe lesz.