Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Évközi 25. vasárnap, 2010.09.19

Évközi 25. vasárnap, 2010.09.19

Email Nyomtat PDF
  1. Elkezdődött a hitoktatás, a hittanórák rendjéről mindenki tájékozódhat a faliújságokon és a plébánia honlapján. Továbbra is várjuk a jelentkezőket az elsőáldozási, bérmálkozási, felnőtt katekumen csoportba is.
  2. A Szent Gellért napi ifjúsági találkozó szeptember 18-án lesz a Piarista Gimnáziumban. A programot kitettük a faliújságra.
  3. A "Ferences karizma" előadássorozat következő három alkalma keddenként lesz 19 órától az 5-s  teremben. Az első alkalom szeptember 28-n, utána október 26-án és november 23-án lesz.
  4. Plébániánk szép szokása: a terményoltár feldíszítése és a termények megáldása. Ha szeretnék a kedves testvérek, hogy ez a szokás tovább éljen és megmaradjon, kérjük, hogy október 1-ig a sekrestyébe hozzanak olyan terményeket, melyekkel feldíszíthetjük az oltárt.
  5. Előre hirdetjük, hogy az Egyházmegyei családnap október 9-én Pusztamérgesen lesz EGÉSZ-séges család, a család egységének művészete címmel.
  6. A  plébániánkon  Tájolás  címmel  programsorozat  indul  18-30 évesek részére    olyan fiataloknak ,    akikben    a    hivatással  (inkább általános értelemben, mint papi vagy szerzetesi) kapcsolatos  kérdések felmerülnek és szívesen gondolkodnak róla. A részletes leírás a www.tajolas.com címen  érhető el.  Plakát  és  szórólap a kijáratnál található.
Utoljára frissítve ( 2010 szeptember 17., péntek 17:34 )