Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2012. június 3. Szentháromság vasárnapja

2012. június 3. Szentháromság vasárnapja

Email Nyomtat PDF

2012. június 3.

Szentháromság vasárnapja

(Ma de. 10 órától koncert lesz dr. Magdits Lajos tiszteletére, abból az alkalomból, hogy 50 éve gyógyítja az alsóvárosiakat. Részletek faliújságon és a honlapunkon olvashatóak.


Ma du. ½ 5 órától a szegedi esperesi kerület Mária zarándoklatának záró szentmiséje lesz templomunkban, 4 órától gyóntatás)


Hálásan mondunk köszönetet a Családi Nap szervezőinek, résztvevőinek és a szponzoroknak, akik bármilyen formában is támogatták a nap sikerét. A jó Isten fizesse meg mindenkinek sokszorosan a munkáját!


Június 1.-től az esti közös zsolozsma időpontja megváltozott, a szentmisék után végezzük.Június 9.-én, szombaton Klebersberg-telepen szent Antal búcsú, a szentmise 11 órakor kezdődik.


Szintén június 9.-én, szombaton a Dómban de. 10 órai kezdettel Gyulay Endre hálaadó szentmiséje lesz püspökké szentelésének 25. évfordulóján


Szintén június 9.-én, szombaton Társasjáték kör lesz a plébánián 15 órai kezdettel. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.


Június 10.-én, vasárnap a mi Urunk Jézus Krisztus Testének és Vérének ünnepe, Úrnapja. Az ünnepi szentmise de. 10 órakor kezdődik, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk a kecskéstelepi és gyálaréti testvéreket is!


Már reggel 6 órától lehet a sátrakat díszíteni. Az Úrnapi sátorok feldíszítéséhez kérjük a testvéreket, hogy minél többen jelentkezzenek az irodában, és kérjük azt is, hogy minél több virágot, vagy virágszirmokat hozzanak péntek délutánra, vagy szombat délelőttre a sekrestyébe. A körmenet vonalán fognak virágszirmokat hinteni azok a gyermekek, akik idén elsőáldoztak.


Plébániánk ministránsai és a Cinke kórus nyári táboruk anyagi támogatására jótékonysági koncertet szerveznek június 17-én, vasárnap, az esti 6 órás szentmise után. A pénzbeli támogatás mellett elfogadnak zöldséget, gyümölcsöt és egyéb adományokat is.