Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2011.01.23, Évközi 3. vasárnap

2011.01.23, Évközi 3. vasárnap

Email Nyomtat PDF

Hirdetés 2011. január 23-án, Évközi 3. vasárnapon

1. ((A malacnak füle, farka, orra: gyertek el a disznótorra.)) A farsangi disznóvágást február 5-én szombaton tartjuk. Az ebéd 13 óra tájban lesz a 10-es teremben. A belépődíj 14 éves kortól fölfelé 1000 Forint, gyerekeknek pedig ingyenes. Részletek a faliújságon olvashatóak.

2. Kárpátalján a régi kolostor épületében műszakilag elkészült egy lelkigyakorlatos ház és továbbképző központ. Most a ház berendezése van folyamatban. Ennek a háznak a vezetője Jónás testvér. Most segítség kéréssel fordult hozzánk. Arra gondolt, hogy a különböző ferences intézmények, plébániák, rendházak örökbe fogadhatnának egy-egy szobát, s beszállhatnának a berendezésbe. Alsóváros is vállalt egyet. Az adományokat le lehet adni az irodában, illetve egy külön perselyt helyezünk el a templom Pieta oltára előtt, és február 13-ig gyűjtenénk ennek a szobának a berendezésére. A beruházás teljes összege 130 ezer forint. A szoba elkészülte után emléktáblán jeleznék, hogy ezt a szobát a szegedi plébánia adományából rendezték be. Nagylelkű adományaitokra hálás köszönettel számítunk.

3. Nyílt napot tartanak a Karola Iskolában Január 29-én. 9-12-ig játszóház a leendő első osztályosaknak, 17 órakor pedig előadás a nevelési elvekről, oktatási módszerekről.

4. Azok a fiatalok, akik 2011-ben szeretnének összeházasodni, már jelentkezhetnek az irodában. A jegyeskurzus február 23-án, szerdán 17.55-kor kezdődik.

5. Özvegyek lelkinapja lesz a Katolikus Házban január 29-én. Részletek a faliújságon olvashatóak.

6. Hirdetéseink olvashatóak a plébánia honlapján: www.szeged.ofm.hu /Aktuális/ hirdetések rovatban.

7. Ezen a héten 24-én Szelézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, 25-én Szent Pál megtérésének, 26-án Szent Timóteus és Titusz püspök emléknapja, 28-án Aquinói Szent Tamás ünnepe lesz.