Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Hirdetés 2011. március 20-án, Nagyböjt 2. vasárnapján

Hirdetés 2011. március 20-án, Nagyböjt 2. vasárnapján

Email Nyomtat PDF
  1. A templom tavaszi nagytakarítása március 26-án, szombaton 8 órakor kezdődik. A segítséget előre is köszöntjük.
  2. A gyerekek nagyböjti lelkinapja április 2-án, szombaton 9-12-ig lesz. A felnőttek lelkigyakorlatát április 8-10-ig tartjuk, a programot és a gyónási lehetőséget meg lehet tekinteni a hirdetőtáblán.
  3. Előre hirdetjük, hogy a betegek szentmiséje, amikor fel lehet venni a betegek kenetét, április 10-én lesz. Kérjük, hogy az irodában iratkozzanak fel azon betegek hozzátartozói, akik szeretnék, hogy autóval elhozzuk betegüket a szentmisére. Kérjük azt is, hogy jelentkezzenek azok az autótulajdonosok, akik tudnának ezen a napon segíteni a szállításban.
  4. Plébániánk munkatársai sikeresen pályáztak programok megvalósítására. Ez a pályázat lehetőséget ad arra, hogy hetente többször is mozogjunk. Kedden este 18 órától labdajátékra van lehetőség a Karolina Iskola tornatermében. Szerdán délelőtt 9-10-ig női torna a Kultúrházban,ahol gyermekfelügyeletet biztosítunk. Mindenkit szeretettel várunk. Megújuló plébániánkon szeretnénk a gyerekek játékait is megújítani, ezért szívesen fogadunk megunt használható játékokat. Az irodába kérjük leadni. Előre is köszönjük.
  5. Kérjük a családokat, hogy a nyári elfoglaltságuk, szabadságuk tervezésekor a plébánia programjaira illetve táboraira is figyeljenek! Az időpontok a faliújságon megtekinthetőek.