Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2010. október 3. Évközi 27. vasárnap hirdetés

2010. október 3. Évközi 27. vasárnap hirdetés

Email Nyomtat PDF
p { margin-bottom: 0.21cm; }
 1. Holnap /Ma szeretettel várunk mindenkit Szent Ferenc ünnepére. 17.30-kor ünnepélyes zsolozsmával kezdünk, ekkor áldjuk meg a terményeket, a 18 órakor kezdődő szentmise után emlékezünk meg Szent Ferenc haláláról, ekkor tartjuk a Tranzitust.

 2. Október hónapban minden nap 16.45-kor rózsafüzért imádkozunk a templomban.

 3. Október 4-től a rászorulóknak újra megnyitja kapuit a vacsoravendégség. Szeretettel várjuk a segítő kezeket, különösen a főzésben lenne szükség a segítségre. A kapuszolgálathoz, és a felszolgáláshoz 16 évnél idősebb fiúkat és férfiakat várunk. Erre az irodában fogadunk jelentkezéseket. Bármilyen élelmet elfogadunk a szegények számára készített vacsorákhoz.

 4. Október 5-én, kedden 19 órakor megkezdődik őszi hangversenysorozatunk. Az első alkalommal Börcsökné Ágost Gabriella orgonaművész játszik.

 5. Előre hirdetjük, hogy a FERENCES ESTÉK sorozat első előadása október 14-én lesz.

 6. Plébániai kerékpáros kirándulásra hívjuk a családokat október 16-án. Várjuk a jelentkezőket az irodában.

 7. A jubiláns házasok megáldása október 24-én lesz, kérjük, hogy akik szeretnének ebben az áldásban részesülni, jelentkezzenek az irodában.

 8. Az irodában megvásárolhatók a jövő évi kalendáriumok.

 9. Az Egyházmegyei Karitász alkotóházba hívja azokat a testvéreket, akik ügyes kézzel dísztárgyakat akarnak készíteni. Az elkészült alkotásokat a karácsonyi vásáron fogják értékesíteni és a bevételből a szegények téli tüzelőjéhez járulnak hozzá.

 10. A Kultúrházban kiállítás várja az érdeklődőket, október 8-tól indul a játszószoba, 9-én bábszínház lesz. Minderről a hirdetőn lehet tájékozódni.

 11. A héten október 4-én Assisi Szent Ferenc, 7-én Rózsafüzér Királynője emléknapja, 8-án Magyarok Nagyasszonyának ünnepe lesz.