Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések évközi 26. vasárnap 2010. szptember 26.

évközi 26. vasárnap 2010. szptember 26.

Email Nyomtat PDF
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }
 1. A hitoktatás elkezdődött, a honlapunkra is feltettük a hitoktatás rendjét. További jelentkezőket és érdeklődőket várjuk az irodában.

 2. Plébániánk szép szokása: a terményoltár feldíszítése és a termények megáldása. Ha szeretnék a kedves testvérek, hogy ez a szokás tovább éljen és megmaradjon, kérjük, hogy október 1-ig a sekrestyébe hozzanak olyan terményeket, melyekkel feldíszíthetjük az oltárt.

 3. Ősszel újra indul az ifjúsági filmklub. Az első filmvetítés holnap / ma délután 4-kor kezdődik a plébánia 8-as termében. Szeretettel várnak minden érdeklődő fiatalt, 14-18 év között a filmre és az azt követő beszélgetésre a szervezők: Pusztai Bertalan és Pusztai Varga Ildikó.

 4. A FERENCES KARIZMA sorozat első előadása szeptember 28-án lesz 19 órakor az 5-ös teremben.

 5. A plébániánkon TÁJOLÁS címmel programsorozat indul 18-30 évesek részére, olyan fiataloknak , akikben a hivatással (inkább általános értelemben, mint papi vagy szerzetesi) kapcsolatos kérdések felmerülnek és szívesen gondolkodnak róla. A részletes leírás a www.tajolas.com címen érhető el. Plakát a kijáratnál található.

 6. Előre hirdetjük, hogy a FERENCES ESTÉK sorozat első előadása október 14-én lesz.

 7. A jubiláns házasok megáldása október 24-én lesz, kérjük, hogy akik szeretnének ebben az áldásban részesülni, jelentkezzenek az irodában

 8. A Családpasztorációs Iroda hirdeti, hogy a természetes családtervezésről tanfolyam indul október 4-én, tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatók.

 9. A héten szeptember 27-én Páli Szent Vince emléknapja, 29-én Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Ráfáel főangyalok ünnepe, október 2-án a Szent Őrzőangyalok emléknapja lesz.

   

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }