Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Évközi 30. vasárnap, október 25.

Évközi 30. vasárnap, október 25.

Email Nyomtat PDF

 

1.   Köszönettel küldtük tovább a missziók javára a múlt vasárnapi perselybevételt, mely 60.700.- Ft volt.

2.  A családosok rózsafüzére október 31-én lesz.

3.  Novemberben 1-től minden nap a 7.00-kor kezdődő szentmisében emlékezünk meg azokról az elhunytakról, akiknek a nevét felírják a Szent József oltáron kihelye­zett borítékos lapokra, és ezeket a felajánlott adománnyal együtt bedobják az újságos perselybe.

4.  November 2-án, vasárnap 14 órakor halottak napi megemlékezés lesz a temetőben.

5.   Ifjú házasoknak közösségi alkalmakat hirdetünk, kérjük azokat, akik ezen szeretnének részt venni, Dénes testvérnél jelentkezzenek. Az első találkozó november 7-én lesz.

6. November 16-án bevonják a papír 200.- Ft-osokat. Kampányt hirdetünk „Baráti forintok” elnevezéssel, amelynek célja, hogy a ferences közösségekben és azok szűkebb-tágabb környezetében – rendházaknál, plébániákon, iskolákban és máshol – összegyűjtsük a még kint lévő bankjegyeket. Az összegyűlt adomány annál a közösségnél marad, amelyik azt összegyűjtötte, annak felhasználásáról is maga dönt. A templomban „Baráti Forintok” plakáttal borított papírdobozt helyeztünk el az újságos persely melletti asztalon.

7. Előre hirdetjük, hogy az Egyházmegyei Családnap november 7-én lesz Csengelén. A jelentkezési lapokat kitettük a kisasztalra.

8. A Családpasztorációs Iroda hirdeti, hogy akiknek szükségük van gyászukban segítségre, igénybe vehetik a Katolikus Házban szakemberek segítségét.

9. A Nagyító Alapítvány Önkénteseket keres október 26-ra az újszegedi temetőben szemétszedéshez. A kitett plakáton lehet tájékozódni.

10.                  A héten 28-án Szent Simon és Júdás apostolok ünnepe lesz.

 

A Kultúrházban:

 

2009. október 27-én kedden 18 órakor nyílik Dr. Apró Ferencné Szarka
Ilona festményeiből kiállítása.


Minden pénteken 10-11.30 óráig Újra játszószobába hívják a babákat és


az anyukákat! Foglalkozást vezeti: Novák Mária

Utoljára frissítve ( 2009 december 17., csütörtök 19:32 )