Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

h

Email Nyomtat PDF

Évközi 31. vasárnap

2009. november 1.

Mindenszentek ünnepe

 

 

1. Novemberben 1-től minden nap a 7.00-kor kezdődő szentmisében emlékezünk meg azokról az elhunytakról, akiknek a nevét felírják a Szent József oltáron kihelye­zett borítékos lapokra, és ezeket a felajánlott adománnyal együtt bedobják az újságos perselybe.Vasárnap 14 órakor megemlékezés lesz az alsóvárosi temetőben. 

2.   Hétfőtől kezdve a hétköznapi szentmisék a sekrestyében lesznek.

3. „Áldjon a halál, kapukat táró nővérünk” címmel, halottak napján, november 2-án este 7 órakor a Ferences Karizma sorozatban Szent Ferenc Naphimnuszáról beszélgetünk. A beszélgetést Zatykó László vezeti.

4. November 5-én, első csütörtökön 16.30-kor Jézus Szíve családjának szentségimádása lesz.

5.   Ifjú házasoknak közösségi alkalmakat hirdetünk, kérjük azokat, akik ezen szeretnének részt venni, Dénes testvérnél jelentkezzenek. Az első találkozó november 7-én lesz.

6. Az Egyházmegyei Családnap november 7-én lesz Csengelén.

7.   A családok adventi koszorúkötése november 28-án délután lesz a Kultúrházban. Szeretettel várunk ide minden családot, együtt fogjuk meggyújtani a megáldott koszorúkon az első adventi gyertyát. Akik szeretnének részt venni ezen az alkalmon, kérjük, hogy a hátsó kisasztalra kitett jelentkezési lapra iratkozzanak fel, és az irodában jelentkezzenek 1400.- Ft befizetése mellett. Ha valaki csak díszítőanyagot kér, 1000.- Ft-ot kell befizetnie. Jelentkezni november 20-ig lehet.

8. A héten 2-án Halottak napja, 4-én Borommeo Szent Károly, 5-én Szent Imre herceg ünnepe lesz.

 

Egyéb:

1.   A Karolina Iskolában november 5-én 19 órakor Gulyás Dénes operaénekes jótékonysági koncertet ad a Karolina Óvoda javára. Jegyeket a portán ill. a helyszínen 500.- Ft-os árban lehet kapni.

2.   A Piarista Gimnáziumban november 8-án nyílt napot tartanak, ahová szeretettel várják azoknak a diákoknak a szüleit, akiknek gyermekei ebbe a gimnáziumba szeretnének beiratkozni.Utoljára frissítve ( 2009 október 31., szombat 21:20 )