Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Hirdetés 2009.06.28

Hirdetés 2009.06.28

Email Nyomtat PDF

Évközi 13. vasárnap

 

2009. június 28.

 

1.   A kárpátaljai kirándulásról készült videofilm vetítése holnap / ma 10 órakor az 5-ös teremben lesz. Várunk minden érdeklődőt és azokat, akik a kiránduláson résztvettek.

2.   A nyár folyamán gyermekeink és fiataljaink számára több tábor is lesz. A költségek minden családot próbára tesznek, ezért a templom közepén lévő perselybe kérjük, ha valaki a szeretné a táborokat támogatni, oda tegye be hozzájárulását. Köszönetet mondunk a már eddig is beérkezett adományokért.

3.   A Mátraverebély – szentkúti ferences testvérek szeretettel várják a jegyeseket, fiatal házasokat, gyermekeket és gyermekre várókat július 4-re, Sarlós Boldogasszony búcsúra. Az ünnepi szentmisét 11 órakor Bíró László püspök úr mondja. A mise előtt  gyónási alkalom is lesz.

4.   A Családpasztorációs Iroda idén is megszervezi az Egyházmegyei Családtábort augusztus 14-16-ig. Elsősorban azokat a családokat várják, akik már eddig is bekapcsolódtak a családpasztorációs munkába, de új, eziránt a munka iránt érdeklődőket is szívesen látnak. A tudnivalókat kifüggesztettük a faliújságra, jelentkezni lehet július 3-ig, jelentkezési lapot az irodában lehet kapni.

5.   A búcsúra szeretnénk meghívni a nagykátai máriás lányokat és fiúkat. Augusztus 1. szombat éjszakára keresünk szállást a részükre. Kérjük a Testvéreket, hogy az irodában jelentkezzenek, ha tudnának szállást biztosítani.

6.   A Duna Televízió műsorváltoztatása miatt a Bálint Sándorról készült film mai / tegnapi vetítése elmaradt. Értesítést adunk a következő vetítési időpontról.

7.   A héten, június 29-én Szent Péter és Pál apostolok, július 2-án Sarlós Boldogasszony, 3-án Szent Tamás apostol ünnepe lesz.

8. Plébániánk ministránsai részt vettek Esztergomban a ferences plébániák ministránsainak találkozóján és focikupáján. A kicsik fair play díjat kaptak, a nagyok pedig elhozták az első díjat és kupát. Megtekinthető a gyóntatófolyosón a sekrestyével szembeni vitrinben.