Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Évközi 33. vasárnap 2010. november 14. hirdetés

Évközi 33. vasárnap 2010. november 14. hirdetés

Email Nyomtat PDF
td p { margin-bottom: 0cm; }p { margin-bottom: 0.21cm; }
 1. A Ferences Esték következő előadását november 18-án, csütörtökön 19 órakor dr. Laurinyecz Mihály tartja „A legfőbb társadalmi értékek (mai, mérvadó nézőpontok)” címmel.

 2. Ebben a hónapban a vasárnapi 9 órai szentmisét azokért az elhunytakért ajánljuk fel, akiknek a nevét felírják a Szent József oltáron kihelyezett borítékos lapokra, és ezeket a felajánlott adománnyal együtt bedobják az újságos perselybe.

 3. Az íjászklub összejövetele ezentúl szombaton és vasárnap 16 órakor az Alsóvárosi Kultúrházban lesz.

 4. A családok adventi koszorúkötése november 27-én 15 órakor lesz a Kultúrházban. Szeretettel várunk ide minden családot, együtt fogjuk meggyújtani a megáldott koszorúkon az első adventi gyertyát. Akik szeretnének részt venni ezen az alkalmon, kérjük, hogy a kijáratnál lévő kisasztalra kitett jelentkezési lapra iratkozzanak fel, és az irodában jelentkezzenek 1600.- Ft befizetése mellett. Ha valaki csak díszítőanyagot kér, 1100.- Ft-ot kell befizetnie. Jelentkezni november 19-ig, most keddig lehet.

 5. A városi rózsafüzér társulatok találkozója november 15-én 17 órakor lesz a tápéi plébánián. Az alsóvárosiak 15.45-kor innen indulnak a templomunk elől.

 6. November 18-án rendezik meg a Dugonics téren a szolidaritás éjszakáját a hajléktalanokkal a hajléktalanokért. A szervezők szeretettel hívnak mindenkit, és kérik a testvéreket, hogy jelenlétükkel és helyszíni adományaikkal (meleg ruha és cipő, takaró, gyertya, tartós élelmiszer) fejezzék ki szolidaritásukat.

 7. Gitáros dicsőítő alkalomra várják a testvéreket a sekrestyébe november 20-án, szombaton az esti szentmise után a „Szabad-on” Katolikus Dicsőítő Közösség tagjai.

 8. Jövő vasárnap a Karitász céljaira gyűjtünk.

 9. A héten november 19-én Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.