Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Hirdetés 2009.06.07-én, Szentháromság vasárnapján

Hirdetés 2009.06.07-én, Szentháromság vasárnapján

Email Nyomtat PDF

szentháromság vasárnapja

2009. június 7.

 

1.     Köszönjük mindazoknak, akik a Vidám Családi Nap előkészítésében részt vettek és biztosították a jó hangulatot és szórakozást a családoknak.

2.     Az előző vasárnapi perselygyűjtés eredményét, mely 62.720.- Ft volt, az egyházmegyei kiadásokra a Püspökségre küldtük.

3.     Június 13-án, Páduai Szent Antal ünnepén 11 órakor ünnepi mise lesz Hattyason, celebrál: Márió testvér. E

4.     Szintén ezen a napon, június 13-án, szombaton, az esti szentmisén megáldjuk a gyerekeket, és ekkor lesz a liliomszentelés is. Várjuk a szülőket is erre az ünnepre, kérjük, hogy mindenki hozzon magával egy szál liliomot, vagy más virágot.

5.     Június 14-én, Úrnapján 10 órakor lesz az ünnepi mise és körmenet. Ugyanezen a szentmisén mutatkozik be a képviselőtestület, az első gyűlésen pedig június 16-án, kedden lesz.

6.     A vasárnapi 9 órás szentmisék után a 10-es teremben tánctanulás lesz, minden fiatalt szeretettel várnak.

7.     Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket június 20-án, a 6 órai mise után, Istent dicsérő - gitáros - imaestre, a Sekrestyébe. Várjuk azokat, akiktől nem idegen a keresztény gitáros zene, akik nem berzenkednek a hangos és felszabadult ünnepléstől. Akik idegenkedtek eddig ettől a fajta dicsérettől, azokat pedig azért várjuk, hogy megismerhessék és megszerethessék azt. Az alkalmat vezeti és közreműködik a "Szabad On" csoport.

8.     A héten, június 11-én Szent Barnabás apostol, 13-án Páduai Szent Antal, 5-én Szent Bonifác püspök és vértanú ünnepe lesz.

Utoljára frissítve ( 2009 június 19., péntek 07:03 )