Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2012. május 6. Húsvét 5. vasárnapja Anyák napja

2012. május 6. Húsvét 5. vasárnapja Anyák napja

Email Nyomtat PDF

2012. május 6.


Húsvét 5. vasárnapja

Anyák napja


Május hónap minden estéjén a szentmise után ünnepélyes Mária-köszöntőket tartunk. Az énekekről, koncertekről részletes programot majd a hirdető táblán olvashatunk.


A Fokolare Mozgalom fiataljainak együttese, a „Zöld Gomb” május 13.-án, jövő vasárnap este 8 órától koncertet ad az Alsóvárosi Kultúrházban. Kapunyitás 7 órakor! Részletek a faliújságon és honlapunkon olvashatók.


Előre hirdetjük, hogy a hagyományos Szécsény-Mátraverebély-Szentkúti Pünkösdi férfizarándoklatra, ami május 25.-28. (péntek-hétfő) között lesz, Magyar Misinél lehet jelentkezni. Jelentkezési határidő május 19.


Akik még az idén szeretnének házasságot kötni templomunkban és még nem jelentkeztek az irodán, hirdetjük, hogy június 9-én, szombaton egész napos intenzív jegyeskurzust tartunk a plébánián.


Adónk kétszer 1 %-áról rendelkezhetünk. Az első 1 %-ot ajánljuk fel a Magyar Katolikus Egyház javára, a második 1 %-kal lehetőségünk szerint a „Szeged Alsóváros Kultúrájáért Alapítvány”t támogassuk, amelynek fő profilja a plébániai szegénykonyha működtetése. Bővebb információ a kihelyezett szórólapokon található.