Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2010.05.30. Szentháromság vasárnapja

2010.05.30. Szentháromság vasárnapja

Email Nyomtat PDF


 1. Köszönetet mondunk azoknak a testvéreknek, akik részt vettek a Vidám Családi Nap szervezésében és hozzájárultak ahhoz, hogy minden résztvevő jól érezze magát ezen a napon.

 2. A múlt vasárnapi perselygyűjtést, melynek összege 56.855.- Ft volt, továbbküldtük a Püspökségre az egyházmegyei kiadásokra hozzájárulásként. Köszönjük a nagylelkű adományokat.

 3. Holnap / Ma a városi Mária zarándoklat templomunkban fejeződik be a 16.30-kor kezdődő szentmisével.

 4. Jézus Szíve Család összejövetele június 3-án a szentségimádással kezdődik.

 5. Örömmel hirdetjük, hogy június 5-én 11 órakor lesz Erik és Kleofás testvér papszentelése Pasaréten. A meghívót kifüggesztettük a faliújságra, imádkozzunk értük, hogy ferences papi hivatásukat Isten szeretetében, hűségben éljék meg.

 6. Hogyan segítsük gyermekeinket a számítógép és internet használatában?” címmel felmérései alapján előadást tart Smohai Máté végzős pszichológus hallgató június 5-én 17 órakor a 10-es teremben. Szeretettel várjuk a szülőket erre az alkalomra.

 7. Jövő vasárnap, június 6-án, Úrnapján az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik, már reggel 6 órától lehet a sátrakat díszíteni.

 8. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy bármilyen hirdetni valójuk van, az irodába adják le és ott majd gondoskodjanak az elhelyezéséről. Kérjük azt is, hogy ilyen jellegű hirdetéseket, plakátokat ne ragasszanak ki se a gyóntatófolyosóra, se a templomajtókra, se máshová.

 9. A héten, június 3-án Lwanga Szent Károly és társainak emléknapja lesz.

 1.  

 2.  

 3.  

 4.