Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések Hirdetés 2009. augusztus 16-án

Hirdetés 2009. augusztus 16-án

Email Nyomtat PDF

Évközi 20.vasárnap

2009. augusztus 16.

 

1.   Augusztus 20-án csak este 18 órakor lesz szentmise templomunkban. A telepeken nem lesz szentmise. Ezen a napon az iroda zárva lesz.

2.   Azoknak a felnőtteknek, akik még nem részesültek a beavató szentségekben (keresztség, elsőáldozás, bérmálás) alapvető hitoktatást indítunk. Várjuk azokat a testvéreket is ezekre a foglalkozásokra, akik hiányosságot éreznek hitükkel kapcsolatban. Jelentkezni az irodában lehet.

3.   Felújítjuk a Kecskés telepi kápolnát, ezért augusztus 23-án és 30-án nem tartunk szentmisét a kápolnában. Augusztus 22-én 9 órai kezdettel munkanapot tartunk. Kipakoljuk a kápolna bútorzatát és felszedjük a padlóburkolatot. Erre toborzunk testvéreket, akik segítenének ebben a munkában. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne hozzájárulni a kápolna megújulásához.

4.   Augusztus 23-án a 9 órás szentmisén ünnepeljük Kondé Lajos atya ezüstmiséjét.

5.   A fiatalok hirdetik, hogy újra lesz táncoktatás a vasárnapi 9 órás szentmise után. Szeretettel várnak minden fiatalt erre a programra.

6.   Az előző évek gyakorlatához híven paradicsomlét hozunk. Akinek szüksége van erre, jelentkezzen az irodán augusztus 19-ig. A legkisebb ballon mérete 10 literes lehet. Jelentkezéskor kérjük a paradicsomlé árát (190.-/l) és a névvel ellátott ballonokat leadni az irodában.

7.   Az Alsóvárosi Kultúrház augusztus 17-én, 18-án, 21-én zárva lesz, 24-én 8 órától ismét várjuk a látogatókat.

8.   A héten, augusztus 19-én Szent Bernát, 20-án Szent István király, 21-én Szent X. Piusz pápa, 22-én Boldogságos Szűz Mária királynő ünnepe lesz.