Szegedi Ferencesek

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2010. 07. 24. Évk. 17. vasárnap hirdetés

2010. 07. 24. Évk. 17. vasárnap hirdetés

Email Nyomtat PDF
 1. Köszönjük azoknak a testvéreknek, akik szombaton kitakarították és így már előkészítették a hétvégi ünnepre a templomunkat.

 2. Jövő hétvégén, augusztus 1-2-án lesz a templomunk búcsúja, Havasboldogasszony ünnepe.

 3. Kérjük, hogy a búcsú idején se hajtsunk be a térre autóval és ezt ismerőseinknek is mondjuk el. Csak a betegeket lehet behozni, de a beteg kiszállása után ki kell menni a térről az autóval.

 4. A búcsúi szentmisékre szándékokat lehet feliratni az irodában nyitvatartási időben.

 5. Egyben kérjük azt is, hogy ha valaki tud ezen a kegyhelyen a Szűzanya által történt imameghallgatásról, ill. Bálint Sándor közbenjárásáról, jelezze az irodában.

 6. A búcsún mindig többen vannak a vasárnapi ünnepi misén, mint amennyi ülőhely van, ezért kérjük, hogy akinek lehetősége van, hozzon magával összecsukható széket.

 7. Kérjük, hogy akik felolvasnak a búcsún, vegyék magukhoz a sekrestyében, vagy az irodában a számukra elkészített lapokat. Akik pedig szervezői munkát vállaltak, azok is átvehetik az irodában a felkérő levelüket.

 8. A búcsú első napján, július 31-én 16 órakor zenés áhítat lesz a templomban. Fellépnek: Horváth Mariann és Altorjay Tamás magánénekművészek, Slama Csaba hegedűművész és orgonál Szilvási Katalin zongoraművész.

 9. Eddig is sokan segítették felajánlásokkal a gyerekeink táborait, ezért hálás köszönetet mondunk. Most a hétfőn kezdődő plébániai napközis tábor részére zöldség és gyümölcs felajánlást kérünk a testvérektől, így könnyebben tudjuk a tízórait és uzsonnát fedezni a gyerekeknek.

 10. Az augusztusban Mátraverebély Szentkútra induló zarándoklat hirdetését kitettük a faliújságra, a jelentkezők ott tájékozódhatnak.

 11. A héten július 26-án Szent Joakim és Szent Anna, július 29-én Szent Márta, július 31-én Loyolai Szent Ignác emléknapja lesz.