Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Újdonságok Társasjáték Kör

Társasjáték Kör

Email Nyomtat PDF
Kedves Barátaink!

Ne feledjétek, június 5-én, most szombaton megint lesz társasjátékozás az Alsóvárosi Ferences Plébánián, melyre mindenkit szeretettel várunk!
A kezdőket (gyermekeket és társasjátékkal most ismerkedőket) 3-tól 6-ig, a tapasztaltabb játékosokat 3-tól 9-ig várjuk.

A plakátunkon részletesebb információt találsz.

Játékaink listáját is megtekinthetitek. Ha valamivel feltétlenül játszani szeretnél, azt levélben jelezd kérlek péntek estig, mert nem viszünk mindig minden játékot.
Júniusban a "hónap játéka" nálunk: aTe és társaid egy magasan képzett kutatókból álló csoport tagjai vagytok, akik négy halálos járvány ellen viselnek hadat. Csapatod átutazza az egész világot, hogy megállítsa a fertőzéshullámot és erőforrásaitokat fejlesztve felfedezze az ellenszereket. Együtt kell dolgoznotok egyéni erősségeiteket felhasználva, hogy elpusztítsátok a járványt, mielőtt bekebelezi a világot. Az óra ketyeg, ahogy újabb kitörések és járványok gyorsítják a pestis terjedését. Vajon időben megtaláljátok az ellenszert? Az emberiség sorsa a Ti kezetekben van!
(A fordítás X-ta munkája.)

 
Néha a helyzet izzasztó ...


De nagyszerű érzés nyerni!
(A kisebbek némi könnyítéssel játszanak.)


Nekünk azért tetszett ...

Sugi: ...mert kooperatív, azaz együtt kell legyőzni a játékot. És az életben úgyis annyit marjuk egymást. Legalább itt muszáj együttműködni. Nekem mióta ismerem ez a kedvenc játékom.

Zoli: ...mert kihívást jelent, és mindenkinek egyéni képessége van, de csak akkor nyerhetünk, ha közösen előre tervezünk, és egymást segítjük

Zsombor:  ... mert ez végre egy olyan játék, amiben nem egymás ellen, hanem egymással - azaz a játék ellen - játszunk.

Ábel:  ... mert gondolkodni kell benne, de a szerencsén is múlik, hogy sikerül-e, és általában nehéz megnyerni.Szeretettel várunk:

Sugárka és Zoli