Szegedi Ferencesek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Honlap Aktuális Hírdetések 2012. június 17. Évközi 11. vasárnap

2012. június 17. Évközi 11. vasárnap

Email Nyomtat PDF

 
 

2012. június 17.


Évközi 11. vasárnap


Plébániánk ministránsai és a Cinke kórus nyári táboruk anyagi támogatására jótékonysági koncertet szerveznek június 24-én, jövő vasárnap, a 9 órai szentmise után. A pénzbeli támogatás mellett elfogadnak zöldséget, gyümölcsöt és egyéb adományokat is. (A tábor június 25. és 30. között lesz Mátraházán.)


Az újszentiváni templom felszentelési miséje június 23-án szombaton lesz 11 órai kezdettel. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!


A felújított tiszaszigeti Páduai szent Antal templom ünnepélyes átadása 2012. június 24.én, vasárnap a de. 11 órakor kezdődő szentmise keretében lesz. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!


A LátogatóBarát Szolgáltató Kft. a Szeged-Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont üzemeltetője 1 fő boltvezető és 2 fő tárlatvezető munkatársat keres . Részletek az irodán.


Dunaharaszti Szt. Cecília kórus és Budapest Szt. Rita kórus közös hangversenye Szeged Tarjánvárosi Szent Gellért plébánián. 2012.06.17-én vasárnap 10 órakor a a szentmise keretében lépnek fel.


Magyarország katolikus hetilapja, az Új Ember kérte közvetítésünket leendő és jövőbeli olvasói felé. Az Új Ember1945 óta világnézeti és lelkiségi hetilapként igyekszik tájékoztatni a híveket az egyház és a világ eseményeiről, életéről – katolikus szemmel. A gazdasági válság természetesen őket sem került el, ennek ellenére az előfizetők számára kedvezményeket biztosítanak. Egyéb kiadványaikat is ajánljuk (a kéthavonta megjelenő Új Ember Magazin, a havi Adoremus, az Embertárs című lelki - gondozói folyóirat vagy évről évre a katolikus naptárak és könyveik). Ezek a hívek és a papság igényeinek szolgálata mellett a kiadó fennmaradását is segítik.


Szentpétervári Ludmilla festőművész kiállítása még holnap, hétfőn megtekinthető a Kultúrházban 8-20 óra között.


A Tömörkény István Gimnázium végzős képzőművész tanulóinak munkáiból nyílik kiállítás 2012. június 22-én, pénteken 17 órakor a Kultúrházban.

Megtekinthető : 2012. július 2-ig hétköznap 8-20 óra között